Vi skal spise sammen i sikkerhed…. På Azzura-Nordkraft

 Vi oplever en stor interesse for at være sammen. Vi oplever en stor interesse for at opleve sammen. Vi oplever en stor interesse for fællesskab. Derfor har vi udvalgt en række spisesteder hvor vi trygt kan være  sammen til spisning. Enkeltvis, par-vis eller i den sociale gruppe som man har etableret for sit fællesskab i disse tider. Vi sidder ved adskilte borde og får tallerken-servering!

Prisen er inkl. en lille spisning,  Et glas vin  eller en øl/vand og en kop kaffe. Vi skal have Piatta de salami e specialita Italiane. En tallerken med italienske specialiteter. Rosmarin-skinke, Salami, Oliven, artiskokker. Forårsløg, Soltørrede tomater. Tomatsalat med Mozzarella og basilikum. Dertil brød og olie.

Vi mødes foran Musikkens Hus kl. 11:30 og går en tur på en times tid i området ved Østre Havn og Musikkens Hus; - således at vi oplever den kolossale by-omdannelse der er sket på dette sted over de seneste 20 år. Er du ikke til al den snak og friske luft møder du blot frem til spisning på Azzura kl. 13.00.

 

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;