Nye og gamle væg malerier

med Lars Bang Jensen


 I september har du mulighed for at komme på byvandringer i Aalborg, Hals og Løgstør. Vi benytter vores nyindkøbte audio-guide system, der gør det muligt at høre og opleve sammen, men med indbyrdes afstand.

Som medlem af KulturKlub Fokus kan du  frit vælge to af de forskellige ture, herefter betaler du 50 kr. pr tur.  Husk under alle omstændigheder at tilmelde dig

Max 30 deltagere pr. gruppe. Varighed ca. 1 ½ time. Længde max 2 km.  Er en tur fuldt booket forsøger vi at lave supplerende ture - følg med herom på vor hjemmeside.

 

Vi skal starte med et kig ind i Budolfi Kirke for at hilse på den hellige Katharina. Hende har vi helt glemt !Vor by rummer fra middelalderen en række fine fortællinger på vægge i  i Aalborg Kloster og i Budolfi Kirke. Kalkmalerier som spiller fint op til nutidens nye bølge af fortællinger på gavle og i gårde. Over nogle få år er Aalborg blevet en af landets førende arenaer for den internationale bølge af ny væg-kunst. Vi går en runde i centrum og ser på gavle og møder historien bag dem.

 

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;