Se FOKUS Folkeoplysning på et størrere kort

FOKUS Aalborg - Workshops, events og kurser

Du skal kunne finde en FOKUS afdeling i nærheden af din bopæl eller dit arbejde.

Vi synes, at det skal være nemt for dig at bruge fritids- og sundhedstilbud. Bilkøer og lange afstande må ikke være en barriere. Her på siden kan du læse mere om afdelingerne og se hvilken afdeling der er tættest på dig.
Bemærk, dog at vi også har enkelte hold på andre adresser i Aalborg kommune.

Strandvejen 19 ◦ 9000 Aalborg
FOKUS nyeste adresse i Aalborg Vestby er på 3600 kvm. indeholder både YOGA HUSET og KAFFEFAIR og flere undervisnings lokaler. Administration holder også til her

Dannebrogsgade 43 ◦ 9000 Aalborg 
FOKUS i Aalborg Vestby er på 1500 kvm. og indeholder 10 undervisningslokaler til bl.a. bevægelse, IT, kreative kurser og syning. Der er et begrænset antal FOKUS parkeringspladser i gården. Her kan du parkere gratis i max. tre timer – husk at sætte p-skiven.

Thistedvej 58 ◦ 9400 Nørresundby 
FOKUS afdelingen i Nørresundby har eget fitness center: FOKUS Fitness. Her er en afslappet stemning og masser af motionstilbud - også på faste aftenskolehold. Huset er på 1200 kvm. Du kan parkere gratis i gården eller på vejen langs med bygningen. I gården er der max. tre timers parkering – husk at sætte p-skiven.

Fyrkildevej 1-7 ◦ 9220 Aalborg Øst
FOKUS i Sundhedshuset Aalborg Ø er på 1000 kvm.  Her har vi Fitness center og faste bevægelseshold. Du kan også gå til IT og sprogundervisning. Fitness centeret er handicapvenligt – også for kørestolsbrugere. I Sundhedshuset finder du også en afdeling af KaffeFair. Du kan parkere gratis lige ved døren. Husk p-skiven.

Hadsundvej 180 ◦ 9000 Aalborg
Her er Fitness center, bevægelsessal og et 60 kvm. stort varmtvandsbassin. Det er her du kan gå til babysvømning, aquayoga og almindelig bassintræning. FOKUS råder over 1000 kvm. Du kan parkere gratis lige ved døren.