FAQ - ofte stillede spørgsmål

På denne side finder du svar på de spørgsmål vi oftest er blevet mødt med, skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os på kontoret, enten via mail
eller på telefon 99 30 1000.

 

Hvordan tilmelder jeg mig et hold/kursus?

Hvor ser jeg prisen på hold?

Gives der ikke rabat til efterlønnere?

Hvorfor skal jeg oplyse mit telefon nummer?                                                          

Hvordan ved jeg om holdet bliver til noget?

Holdet er startet, kan jeg stadig tilmelde mig?

Hvorfor er der et stort kryds på mit indbetalingskort?               


Hvordan tilmelder jeg mig et hold/kursus?

I menuen til venstre kan du se de forskellige kategorier, og klikker du på en af dem, vil du få vist en række underkategorier, som du også kan klikke på og så kommer de til kategorien tilhørende kurser frem.

Her ud over kan du også søger efter et kursus i søge feltet ovenfor. Du kan søge efter kursusemne, holdnavn ell. -nr., dag, tidspunkt, underviser, postnr., og stednavn. Her efter vil der dukke hold op der svar til din søgning
Søg så enkelt som muligt. f.eks. Fransk i stedet for Fransk A1, mad i stedet for madlavning, tegning i stedet for tegnekursus.

  • Rød: Ingen pladser på holdet - men du kan blive skrevet på venteliste
  • Gul: Få pladser tilbage
  • Grøn: Ledige pladser

Når du klikker på det hold, du ønsker, får du en uddybende beskrivelse af holdet.
Under denne beskrivelse står prisen for de forskellige deltagertyper.

Hvis du ønsker at tilmelde dig, vælger du øverst i højre hjørne antallet af deltager du ønsker at tilmelde, og trykker her efter på knappen 'læg i kurv', der kommer nu en besked om at du kan fortsætte med at vælge kurser, eller at du kan vælge at gå til kurven og færdiggøre din bestilling. 

  • Den første side du kommer til når du trykker bestil, er hvor du skal udfylde dine informationer, deltager du til nedsat pris, kommer der en boks frem hvor du skal acceptere at du opfylder Aalborg kommunes krav for nedsat deltager betaling.
  • Her efter kommer du til siden betaling, hvor du skal vælge betalingsform (Overførsel via netbank, dankort, visa, mastercard, maestro, visa elektron).
  • Gennemse din bestilling, og husk at acceptere betingelserne og tryk udfør bestilling.
  • Tilsidst kommer du til din kvittering.
Hvor ser jeg prisen på hold?
Prisen finder du inde på holdet under hold info, det kan til tider være nødvendigt, at rulle længere ned på siden for at kunne se alle priser.
Gives der ikke rabat til efterlønnere?
Aalborg kommune har ændret reglerne for tilskud og der gives derfor ikke længere rabat til efterlønnere, lige som senior rabatten, nu først træder i kraft ved 65år. (Denne ændring trådte i kraft d. 01-01-14)
Hvordan ved jeg om holdet bliver til noget?
Hvis du har tilmeldt dig et hold/kursus her igennem FOKUS, og ikke hører yderligere fra os efter du har modtaget opkrævningen, så starter holdet som planlagt.
Holdet er startet, kan jeg stadig tilmelde mig?
Ja, det kan du, såfremt der er ledige pladser. Kontakt kontoret for tilmelding.
Hvorfor er der et stort kryds på mit indbetalingskort?
Hvis du er tilmeldt flere hold her hos FOKUS, samler vi oftest dine tilmeldinger på et indbetalings kort, og ligger beløbet sammen, for at lette indbetalings processen for dig. Dette kan du se ved at der på den ene/eller på flere af de modtagende indbetalingskort, er et stort sort kryds der hvor betalings oplysningerne oftest står!
Hvorfor skal jeg oplyse mit telefon nummer?
Du bedes opgive dit telefon nummer, i tilfælde af aflysninger! og dit nummer bliver kun brugt af os til at informere om aflysninger eller andre ændringer.