Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Pinhole fotografi

fotografi som kunstart

Pinhole fotografi

Pinhole camera - camera obscura - hulkamera. Den ældgamle teknik har fået en renæssance, og det er ikke så sært.  De billeder, der skabes gennem et hulkamera, er mystiske, magiske og opleves som dybt personlige. På workshoppen arbejder vi for nemheds skyld med digitalt hulkamera, dvs. du skal have et digital kamera med udskifteligt optik, og til dette skal du inden workshoppen have anskaffet dig et dæksel med et pinhole. Du kan eksempelvis finde det på ebay og koster omkring150 kr. inklusiv forsendelse Søg f.eks. på "Pinhole  Lens Cap". Du kan desuden bare bore et lille hul i et kameradæksel, se hvordan på f.eks. Youtube. Endelig skal du bruge et stativ, men udover pin-cap og stativ er det ligeså nemt at arbejde med pinhole fotografi, som du normalt kender det. Det er bare sjovere! 

 

 

Jan er universitetsuddannet inden for samfundsfag og psykologi og er selvlært fotograf på baggrund af efteruddannelse og egne studier. Han er specielt optaget af at fange det afgørende øjeblik, hvor fortælling, lys og form spiller sammen i et magisk moment. Han driver sitet fotokunsten.dk.

Holdnr.
46006
Dato
21.04.2018
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 15:00
Underviser
Jan Brødslev Olsen
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
004 Kunstskolen
Holdtimer
5,50
Mødegange
1
Pris (DKK)
395
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 121.04.201810:00 - 15:00FOKUS, Strandvejen 19

 

Uddannet som cand. mag. i samfundsfag & psykologi og har senere taget en ph.d.-grad i læring og kreativitet. Desuden selvlært fotograf på baggrund af efteruddannelse og egne studier. Det gennemgående tema i forfatterskab, foredrag og fotografier er en søgen efter de dybere lag i tilværelsen, mennesket og naturen – ofte med en ligelig blanding af alvor og humor. Indehaver af webgalleriet fotokunsten.dk. Har undervist i fotografi siden 2008.