Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Kristian Lilholt

Special concert

Kristian Lilholt

 

Koncerten er gratis for medlemmer af KulturKlub FOKUS, men husk tilmelding! - ikke medlemmer kan købe billet via Musikkens Hus.

 

Det er tid til jubilæum for Kristian Lilholt. Den flittige spillemand med de mange talenter har fejret 60 års dag, og markerer det med  en LP-koncert af 3 ½ times varighed.   Mød  Kristian Lilholts  musik med stor besætning i Musikkens Hus og vær med til at fejre den populære, elskelige og glade  mand. Du får  en rigtig stor musikoplevelse i selskab med Kristian Lilholt og hans musikalske lege-kammerater.
Du møder Tine Lilholt, fløjte, harpe m.m., Ida Friis Virenfeldt, vokal, Cecillie Hyldgaard, cello, Kajsa Vala, guitarer, dobro, mandolin, vokal, Lasse Jørgensen, bas, slagtøj, Frede Panduro, guitarer, Jakob Storm Mahler, trommer, slagtøj og Kristian Lilholt, vokal, guitar, piano, keyboards


Kristian Lilholt står bag en række af broderen Lars Lilholt store hits: ”Café Måneskin”, ”Kong Pukkelrygs Land”, ”Nefertiti”, ”Den Hvide Dværg”, ”Hvor Går Vi Hen Når Vi Går” m.fl. . Hans musik-liv har flere spændende og forskelligartede elementer. Han har gennem årtier været flittig leverandør af musik til medition og afslapning, og kan f.eks. den sommer opleves i Silkeborg Bad ved koncert der har denne reflektive og meditativ karakter. Han skriver musik  til meget forskellige formål og er dertil en efterspurgt mand på scenen, samtidig med at han har haft en flot solo-karriere med et trofast publikum. Ved koncerten møder du også LAND-sange der spilles med samtidig billedprojektion.

 

se mere på http://www.musikkenshus.dk

Holdnr.
45926
Dato
04.10.2017
Ugedag
onsdag
Tidspunkt
Kl. 19:30 - 22:30
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000
Lokale
Koncertsalen
Holdtimer
3,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Medlemspris - KULTURKLUB FOKUS

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 104.10.201719:30 - 22:30Musikkens Hus