Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Workshop: Få bedre teknik og bedre yoga m. Aagaard Yoga

Teknik er ikke alt - men det har sin retmæssige plads når vi snakker yoga. Ved at blive klogere på de små detaljer i vores yoga øvelser og få styr på vores teknik, kan vi fordybe os i det der ligger udover vores fysiske udfoldelser. Vi kan udvide vores opmærksomhed og begynde, at søge nye dybder i vores praksis, såvel som i os selv. En direkte vej mod dette, er gennem god teknik og den rette udfoldelse.

 

Derfor vil vi på denne workshop se nærmere på mange af de elementer der udgør en god yogapraksis. Vi vil gå i dybden og du vil blive klogere på områder som:

Fokus er, at introducere og lære dig mere om de forskellige funktioner. Fokus er dog også, at du skal godt på vej med de enkelte teknikker. Du vil ikke bare blive introduceret til de forskellige elementer, men når du er færdig på workshoppen vil du også have en retningslinje for hvordan, du på egen hånd selv kan arbejde videre og til sidst mestre de områder der bliver belyst på workshoppen. Måske er der stillinger der virker udfordrende på dagen, men fremadrettet har du redskaberne til, at udvikle dig og din yoga på egen hånd. Hvis du f. eks. gerne vil lære, at stå på hænder, så får vi dig godt på vej!

Denne workshop er for alle og du er garanteret, at lære mere om din egen yoga praksis og få materiale til fremtidig udvikling. Alt er med til, at give dig en mere dybdega°ende praksis og en større yogaoplevelse.

Pris: kr. 350 for YH medlemmer, FOKUS Fitness medlemmer og ikke-medlemmer

-

Workshoppen varer 4 timer m. 1 times indlagt frokostpause - her kan medbringes mad eller tilkøbes sandwich, salater, kaffe, te mv. i KaffeFair Strandvejen - samme bygning som YOGA HUSET.

Holdnr.
90041
Dato
16.03.2019
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 15:00
Underviser
Jeppe Aagaard Lund
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Surya
Holdtimer
5,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
350
Almen
 
350
Medlem af FOKUS Fitness
 
350
Medlem af YOGA HUSET

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 116.03.201910:00 - 15:00FOKUS, Strandvejen 19