Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Jule Yoga Nidra i FOKUS Fitness

Velkommen til dette særlige event for FOKUS fitness. Jule Yoga Nidra, dit frirum i julen. I julens mange pligter og planer, kan det være nødvendigt, at få luftet ud i tanker og følelser og det kan Yoga Nidra hjælpe dig med.

 

Yoga Nidra betyder direkte oversat yogasøvn. Det er en effektiv afslapning og en transformerende meditations praksis, hvor igennem du opnår et stadie af dyb bevidst yogasøvn.

 

Denne klasse starter med asana-praksis, hvor vi går fra Yang, det mere dynamiske - til Yin, det mere beroligende. Når vi starter i det mere dynamiske, har vi bedre forudsætning for at finde den ro og stilhed som den meditative praksis kræver.

Nogle gange har vi brug for at ruske op i gamle juletraditionerne eller at skabe nogle nye, som passer bedre til det liv du ønsker at leve.

  

Holdnr.
49522
Dato
26.12.2019
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 16:00 - 18:00
Underviser
Mie Bech Jakobsen
Adresse
FOKUS Fitness ØST - Fyrkildevej 7, 9220
Lokale
Sal 3
Holdtimer
2,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
50
Almen
 
30
Medlem af FOKUS Fitness

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 126.12.201916:00 - 18:00FOKUS Fitness ØST - Fyrkildevej 7

 

  • Yoga er for mig en lille egen-terapi  – både i rollen som elev og underviser! Yogaen giver et frirum, selvindsigt, fordybelse og nærvær, samt glæde og positiv energi. Det er dette jeg forsøger at formidle, gennem autencitet, åbenhed og nærvær. Du får en praksis med fokus på egenomsorg og næring til krop og sind. Der skabes balance mellem det dynamiske og det beroligende, med stort fokus på guidning, individuelle forskelle, udgangspunkter og behov.