Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Chi Gong - Workshop

Meditation i bevægelse

Kom og få mere viden og kendskab til, hvad Chi gong er og hvad det kan gøre for dig.

I Chi gong bevæger du dig langsomt og i dit eget tempo, og lidt efter lidt bliver dine bevægelser mere bevidste, mere sikre og roligere.

Chi gong giver ro i sindet, og de afslappede og rolige, cirkulerende bevægelser ”masserer” de indre organer blidt og får din energi til at flyde bedre.

Hvad du føler under og efter Chi gong kan variere alt efter hvad din krop har brug for. Det kan være du bliver fyldt med masser af energi, det kan være du bliver helt rolig og afslappet eller måske bliver du kreativ og fyldt med nye ideer. Din Chi (energi) går derhen hvor du har allermest brug for den. Din Chi(energi) er på sin vis meget klog.

 

Holdnr.
49464
Dato
17.09.2019
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 09:00 - 11:30
Underviser
Hanna Sofia Larsen
Adresse
FOKUS Folkeoplysning - Dannebrogsgade 43, 9000
Lokale
Lokale 09
Holdtimer
3,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
275
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 117.09.201909:00 - 11:30FOKUS Folkeoplysning - Dannebrogsgade 43

 

Jeg er uddannet Golden Wings Chi Gong instruktør ved Sanne Andersen, Zoneterapeutskolen i Aalborg.  Formen golden wings chi gong er udviklet af Mike Robinson i England.

Derudover er jeg uddannet sygeplejerske, zoneterapeut, øreakupunktør, kostvejleder og lydterapeut og har hermed grundlæggende kendskab til at arbejde med krop og sind. Jeg bor i en lille landsby uden for Aalborg, hvor der er højt til himlen og tæt på naturen. Jeg har dyrket yoga gennem mange år, og de sidste mange år nu også chi gong. Jeg elsker naturen og færdes meget i den, og så er jeg vinterbader.