Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Aalborg Symfoniorkester: Nyt & klassisk

Billetter udleveres på dagen i Musikkens Hus foyer fra kl. 19.00. Introduktion til koncerter afvikles i koncert-salen i kælderen fra kl. 18.30. Særlige ønsker til placering i sal og på balkoner kan ikke efterkommes. Billetterne er B-billetter. Forbeholdt medlemmer af KulturKlub FOKUS.

Kraftfuld musik, der vækker følelser og rører dybt ind i hjertet, kan opleves hos to af Ruslands store komponister, Tjajkovskij og Rachmaninov.

Der er pompøse akkorder, en rigdom af skønhed i melodilinjen med lyriske temaer bygget over folkesange i det, der må anses som en af musikhistoriens mest elskede og mest spillede klaverkoncerter: Tjajkovskijs første klaverkoncert.

Rachmaninov måtte forlade Rusland i 1917 pga. revolutionen, men bevarede i sit tonesprog sine kulturelle rødder. I det sidste orkesterværk, som han komponerede i 1940, høres en skøn og kontrastfuld blanding af på en gang høj energi og melankolske passager, som ofte er refereret til som minderne om det Rusland, han måtte forlade.

Islandsk komponist og koncertens dirigent, Daníel Bjarnason, lægger op til den russiske musik med sit eget farverige værk Blow Bright.

 

Bjarnason: Blow Bright

Tjajkovskij: Klaverkoncert nr. 1 

Rachmaninov: Symfoniske danse

Holdnr.
50942
Dato
13.02.2020
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 19:30 - 21:30
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000
Lokale
Koncertsalen
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
150
Medlemspris - KULTURKLUB FOKUS

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 113.02.202019:30 - 21:30Musikkens Hus