Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

En have i pagt med naturen - FLYTTES/AFLYSES

 

Hør hvad du kan gøre på din egen grund for, at hjælpe den danske natur. Bliv klogere på hvordan du kan hjælpe de smukke perlemorsommerfugle, de søde små mejser, eller blomstrende skønheder som guldblomme og eng-brandbæger.

Den danske natur er under pres. 1 ud af 8 arter af dyr, planter og andre levende organismer, er truede på verdensplan. Men hvad pokker gør vi ved det? Tag med til dette spændende foredrag og bliv klogere på, hvordan du kan gøre din have mere naturvenlig. Det er underordnet om din have er stor eller lille – og det samme gælder din haveerfaring. Vær klar på at din holdning til, hvad en have skal være, bliver udfordret!

 

Nicolai L. Sejrup er uddannet anlægsgartner, læser Natur – og kulturformidling og er autodidakt kratlusker og naturnørd.

Jeg tager publikum med på en rejse - fra det gamle Mesopotamien 8000 år før vor tidsregning, og ind i 2020 - og ser på hvad det er der har skabt den nytteprægede tankegang vi har om den natur, der omgiver os. Mange har nok hørt det; naturen er under pres, og den biodiversitetskrise vi står midt i nu er menneskeskabt, akkurat som klimakrisen er det. Der findes en række politiske tiltag der kan hjælpe på denne krise, men hvad kan vi som privatpersoner gøre for at hjælpe perlemorsommerfuglene, musvitterne og de smukke vilde blomster?
I løbet af foredraget, vil jeg dykke ned i de mere lavpraktiske tiltag og komme med forslag til, hvad du som haveejer kan gøre for at leve i pagt med naturen, og give lidt af den plads tilbage, som vores landbrug og byer har taget fra naturen. Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at en have aldrig vil bliver ”god natur” for de truede arter, på samme måde som et overdrev eller en eng. Jeg vil fortælle om et udpluk af de tiltag og ændringer en haveejer kan gøre, for at fremme biodiversiteten, og dermed artsrigdommen, i sin have. Vi vil derfor under dette foredrag komme et skridt tættere på hvordan du kan efterligne naturen på din grund, så det giver mest mening.

 

 

Holdnr.
50901
Dato
25.03.2020
Ugedag
onsdag
Tidspunkt
Kl. 19:00 - 21:00
Underviser
Nicolai Seirup
Adresse
Det nye mødested, Valstedvej 29, 9240
Lokale
Lokale 1
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 125.03.202019:00 - 21:00Det nye mødested