Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Julekoncert med Caroline Henderson

Så er der igen mulighed for at møde en af vore bedste sangerinder i en intens julekoncert. Koncerten bringer os forbi en række af jazzmusikkens klassikere, men byder også på overraskende fortolkninger af nogle af julens klassikere.

I år er det 10 år siden Caroline havde en drøm om at genoplive sine barndomsminder fra dengang hendes familie var bosiddende i Paris. En veletableret familie tradition var nemlig en koncert i den svenske kirke hver jul.
Til en julekoncert med Caroline Henderson opstår der en helt særlig stemning af hjertevarme i kirkerummet. Publikum bliver fyldt op af den smukke musik, hvor både gamle klassikere og velkendte julesange er på repertoiret. Carolines varme vokal omfavner publikum, og danner rammen om de populære julekoncerter som igen i år kan opleves sammen med Carolines musikalske soulmates, pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren.
Caroline: ”Jeg oplever at vi alle har en lidt dybere forbindelse til os selv og vores følelser, når vi er i et kirkerum. Julekoncerterne er hjerternes fest, når musikken får frit spil i det unikke nærvær, som opstår mellem os på scenen og publikum. Det er koncerternes omdrejningspunkt. Jeg føler faktisk, at vi holder jul under hver eneste koncert”.

 

Holdnr.
49973
Dato
04.12.2019
Ugedag
onsdag
Tidspunkt
Kl. 17:00 - 18:00
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Vor Frue Kirke, Niels Ebbesensgade 2, 9000
Lokale
Kirken
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
275
Almen
 
235
Medlemspris - KULTURKLUB FOKUS

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 104.12.201917:00 - 18:00Vor Frue Kirke