Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

En dag i Rold skov

En kør-selv dag med mulighed for fælles kørsel. Vi starter med brunch i den fine madpakke hytte i Rebild Bakker. Lars fortæller om kunst og kunstnere i landskabet omkring os. Vi går en kort tur i bakkerne inden vi kører til Tuberkulose Sanatoriet ved Skørping, der nu har fået nye indbyggere. Her er der blevet plads til Privathospitalet, men der er også blevet plads til vore flittige aktivister Frede og Kirsten Kanstrup i en af hospitalets lejeboliger. Vi får en fortælling om livet i gamle dage på Tuberkulose-stationen. Det bliver ved maskinmesterens datter, Lise Rasmussen, som er vokset op på stedet.

Efter denne fortælling slutter vi af med mulighed for en rask travetur rundt om Store Øksø, De gå-stærke går turen rundt om søen , medens dem, der har hang til at sidde og nyde naturen, kan gøre det med en kop kaffe ved bænke og borde ved søen.

Vi mødes ved madpakkehuset i bakkerne til Brunch kl. 10.00.  Har du brug for kørsel fra Skørping Station, så giv en melding på kontoret - så sørger vi for opsamling på Skørping Station kl. 9.40.

Hvis du har lyst til at bage en kage til eftermiddagskaffen er du velkommen til det.

Inkl. let forplejning gennem dagen

 

 

 

 

 

 

 

Holdnr.
49938
Dato
15.09.2019
Ugedag
søndag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 15:00
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Rebild Bakker, 9520
Lokale
P-pladsen v. Rebild Hus
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
150
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 115.09.201910:00 - 15:00Rebild Bakker