Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Besøg på Egholm inkl. frokost

En dag hvor du har mulighed for at besøge øen Egholm . Hører du til de mange, der endnu ikke har været på Egholm er her en chance. Du tager færgen over. Er du pensionist er det gratis at komme med, andre må betale et beskedent beløb. Du kan gå frem til den gamle skole på Egholm, der er vor base denne dag. Her venter der en kop kaffe og samvær og fortælling gennem dagen.

Dagen afvikles i et samarbejde med Mogens Frost Christensen. Han er klog på naturen og er kommet på øen gennem mere end 50 år. Han fortæller om landskabets forvandling og naturen netop nu. Vi inviterer også ø-boere indenfor, så de kan fortælle lidt om ø-livet før og nu. Der er også mulighed for at se øens økolandbrug og folkefarmen hvor byboer har

Lars Bang Jensen vil sammen med ø-boere fortælle træk fra øens historie. Larshar i flere end 30 år været en del af et lille hold af Egholm-entusiater, der har holdt liv i den tidligere skole., der nu udlejes til klubber, skoler, foreninger og private til en række forskellige formål. Måske er det også noget for dig?

Det er gratis at være med denne dag. Kaffe / the er gratis, Der opkræves 50 kr. for frokost-bord og 50 kr. for aftenspisning inkl. drikkevarer. Frede Kanstrup tager kuglegrillen med færgen og steger os en pølse, - eller hvad der nu er på tilbud i Kwickly-Vestbyen.

Er du ikke til de lange gåture kan du mod betaling tage din bil med over til øen og køre frem til skolen.

Holdnr.
47982
Dato
30.08.2018
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 19:00
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Egholm,
Lokale
Egholm G. Skole
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
50
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 130.08.201810:00 - 19:00Egholm