Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

På sporet af Per Kirkeby, med Lars Morell

Vi starter i Regionshuset i Aalborg Øst. Her fik Per Kirkeby mulighed for at afprøve idéen med at lave skulpturer af mursten. Et af Kirkebys allerførste murstens-værker står her i haven på Regionshuset. Dette er første stop på vor dagtur, og herfra kører vi til Frejlev Kirke og derpå til Aars for at komme tæt på dele af Per Kirkebys skaberværk i det nordjyske.
På en egen måde bliver Per Kirkeby knyttet til Himmerland og Nordjylland. Han forelsker sig i Læsø og køber sig et hus og skaber et atelier. Dermed vender han år efter år tilbage til det nordjyske. Dele af sommerens produktion udstilles i Aars og langsomt knyttes båndet til Aars stærkere og stærkere. Lokale ild-sjæle bakker op om projektet, der resulterer i at Aars lige pludselig bliver en kulturby - en Per Kirkeby-by på sin egen måde. Byen får en ny farve af mødet med Per Kirkeby… - og bliver aldrig den samme gamle store stationsby igen.
Lars Morell er vor guide på denne formiddagstur.
En kør-selv dag, men mulighed for fælleskørsel fra Regionshuset (meldes på kontoret, hvis du har behov for fælleskørsel - så  rykker vi sammen, og lejer evt. en mini-bus)

Prisen er inkl. let forplejning og entré til museet i Aars.

Holdnr.
47971
Dato
26.10.2018
Ugedag
fredag
Tidspunkt
Kl. 09:00 - 15:00
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Vi mødes ved, 9000
Lokale
Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
150
Almen
 
100
Medlemspris - KULTURKLUB FOKUS

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 126.10.201809:00 - 15:00Vi mødes ved