Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

KulturKlub FOKUS, Efterår 2018

KulturKlub FOKUS, Efterår 2018

Velkommen i KulturKlub FOKUS

Vor klub er åben for alle. Vi samles, fordi vi stadig er nysgerrige og ivrige efter at møde kunst , kultur og gode fortællinger. Vi samles, fordi vi har brug for at opleve i fællesskab. Vi samles, fordi vi har glæde af   samvær.
KulturKlub FOKUS er en succes, der hver sæson samler ca. 800 medlemmer om vore aktiviteter. Medlemskredsen har gratis adgang til en pakke af arrangementer. De er præsenteret i siden overfor.
9 unikke arrangementer tilrettelagt i et samarbejde med en række partnere og afviklet netop for os. Du kan tilkøbe billet, hvis du vil have en ven eller veninde med.
Udover de 9 arrangementer i medlemspakken får du rabat på en række arrangementer, vi tilrettelægger. Der kommer ofte ekstra tilbud i sæsonen. De udbydes via et månedligt nyhedsbrev.
Nyt er, at vi i denne sæson for alvor tager fat på at benytte vor nye FOKUShus på Strandvejen 19. I den gamle tobaksfabrik på Strandvejen råder FOKUS over 3 etager med spændende tilbud. Her er blevet plads til en ny udgave af KaffeFair, og her er blevet plads til et stort eventlokale, der kan benyttes til foredrag, udstilling, aktiviteter og samvær. Glæd dig til at opleve vore nye lokaler og kig forbi!
Denne sæson byder på et lille prishop: Et medlemskab koster 399 kr., hvis du er pensionist og bor i Aalborg Kommune. Øvrige må betale 750 kr.  for et medlemskab. Du kan følge vort program på www.fokus-folkeoplysnig.dk og på www.bangforlag.dk

 

 


Vel mødt til en ny sæson.

Lars Bang Jensen og
FOKUS Folkeoplysning

Holdnr.
47950
Dato
Ikke oplyst
Ugedag
Ikke oplyst
Tidspunkt
Ikke oplyst
Underviser
Ingen underviser
Adresse
Ikke oplyst
Lokale
Ikke oplyst
Holdtimer
Ikke oplyst
Mødegange
Ikke oplyst
Pris (DKK)
750
Almen
 
399
Arbejdsledig
 
399
65+
 
399
Førtidspensionist