Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Pilates begynder PRØVETIME

 Dette er holdet for dig, som ikke har prøvet pilates før. Pilates giver både fysisk og psykisk velvære, da det styrker og smidiggører kroppen samtidigt med, at det virker afstressende. Du vil blive introduceret til grundprincipperne i pilates, som anvendes under udførelse af øvelserne. Pilates-øvelser udføres i et kontrolleret tempo, hvor der er fokus på kvaliteten frem for kvantiteten. De fleste pilates-øvelser vil foregå liggende på måtte, og vi arbejder på at forbedre din styrke, udholdenhed, smidighed samt kropsholdning.

Træningen består af opvarmning, pilatesøvelser på måtte  og afsluttes med ud- og afspænding.

 

 

 

Holdnr.
46437
Dato
22.01.2018
Ugedag
mandag
Tidspunkt
Kl. 17:15 - 18:15
Underviser
Sanne Hedegaard
Adresse
NORDKRAFT - Niveau 5 - Kjellerups Torv 5, 9000
Lokale
Lokale 2
Holdtimer
1,33
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 122.01.201817:15 - 18:15NORDKRAFT - Niveau 5 - Kjellerups Torv 5

 

Jeg har arbejdet som instruktør i mere end 5 år , lige fra i forening til Fitness centre, og er uddannet via DGI's uddannelser inden for fitness og Aerobics samt Step, Pilates og Zumba. Jeg tror på funktionel træning af hele kroppen, og ved at jeg altid kan lære nyt på mine hold via mine kursister samt via uddannelser og kurser.

På mine hold får du sved på panden med et smil. Vi bygger øvelserne op,og jeg kommer rundt til dig i løbet af timen. Spørgsmål omkring netop din træning besvarer altid før eller efter timen. Jeg glæder mig - vi ses!