Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Vin og Ler - FLYTTES TIL NY DATO

Vi går ikke i vinkælderen og så alligevel, for her har du chancen for en sjov dag med vin, venner og ler i vores keramikkælder. Drop cæsarsalaten og lav noget kreativt sammen. Bliv lerkunstner for en dag med et glas vin på bordet og et kreativt projekt i hænderne. Her er plads til at komme i rigtig god stemning og give det gode humør et udtryk.
 
Du bestemmer selv, hvordan dit mesterværk skal se ud: Måske vil du håndbygge en skør skulptur eller dreje et smukt krus. Vi drejer, former, spiser pizza og råhygger i kælderen. Kom og vær med til, sammen med keramikerduoen Gitte og Gitte, at hylde keramikken og kunsten at leve det gode liv!
 

Holdnr.
50026
Dato
04.04.2020
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 13:00 - 17:00
Underviser
Gitte Haggren Jensen
Adresse
FOKUS Folkeoplysning - Dannebrogsgade 43, 9000
Lokale
Lokale 12
Holdtimer
4,50
Mødegange
1
Pris (DKK)
650
Almen
 
550
Arbejdsledig
 
550
Studerende på SU
 
550
Kontanthjælp
 
550
Sygedagpengemodtager
 
550
Folkepensionist
 
550
Førtidspensionist

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 104.04.202013:00 - 17:00FOKUS Folkeoplysning - Dannebrogsgade 43

 

Keramik er min store passion og har været det i mange år. Det startede med aftenkurser, hvor jeg blev så grebet af de muligheder leret, formgivningen og glasurerne rummer, at jeg for snart 15 år siden fik etableret mit eget værksted. Efter yderligere nogle år med meget leg og læring, blev jeg medejer af galleriet ”Kunst uden Rammer” i Nibe.

Jeg kan lide at udfordre mig selv i arbejdet med leret, primært på drejeskiven, men også med andre teknikker. Jeg eksperimenterer gerne med glaseringer, både med begitninger og glasurer.

Min grunduddannelse som kunsthåndværker, uddannet på Seminarium for Håndværk og Design , gav mig ballast som underviser i grafisk design på produktionsskoler, hvor jeg var ansat i knap 30 år.

Nu har jeg valgt at kombinere undervisningserfaringen og keramik inden for fritidsundervisning. Det er givende at arbejde sammen med folk, som kommer for at være sammen om det, som jeg selv synes er det sjoveste og mest interessante at beskæftige sig med.