Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Møbelpolstring - Åbent Hus

Møbelpolstring - Åbent Hus

 

Velkommen til

ÅBENT HUS.

Lørdag den 31. august kl. 10-13

Træd ind i vores værkstedsverden, mød underviserne og bliv klogere på, om møbelpolstring er noget for dig. Uanset om du er nybegynder eller garvet, kan du medbringe billeder af dit møbelemne og få vejledning til dit kommende polstringsprojekt.

 

Du kan denne dag hilse på underviserne:

Jette K. Andersen, Gurli Kollerup og Pernille Rosenberg.

 

 

Møbelpolstring

Kribler det i fingrene, når du ser på din gamle stol med det falmede betræk? Overvejer du at forny dit soveværelse med en ny polstret sengegavl? Eller har du et helt tredje projekt, hvor du mangler vejledning og værktøjer?

I denne sæson byder vi velkommen til Jette, Gurli og Pernille. De er fagudlærte møbelpolstrere og har års erfaring i at se muligheder i dine møbler.

Få kickstartet dit kreative håndelag, uanset om du er til klassisk design eller de nyeste boligtrends som DIY sengegavle. Lad hænderne gå på arbejde med møbelsøm, stoffer og skind og giv tankerne frikvarter, mens du finder glæden ved at skabe dit eget unika-design, som du kan tage med dig hjem igen.

 

Der kræves ingen erfaring med møbelpolstring for at deltage. Der vil være materialeudgifter. Møbelstoffer og andre materialer kan medbringes, eller bestilles via din underviser.

Holdnr.
49035
Dato
31.08.2019
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 13:00
Underviser
Jette, Pernille og Gurli
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
201
Holdtimer
3,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 131.08.201910:00 - 13:00FOKUS, Strandvejen 19