Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Jacquard-strik - 2-farvet strik

Jacquard-strik, Fair Isle, norsk strik eller mønsterstrik er alle betegnelser for den samme teknik, nemlig at strikke med to eller flere farver på en gang. Imens der strikkes mønster, ligger begge farver på fingeren, og den farve der ikke strikkes med, ligger jævnt og i passende længde på bagsiden. Der er flere fordele ved denne metode: Garnerne bliver ikke snoede under strikningen, arbejdet bliver jævnt og det går stærkere frem for at sidde og bytte om på farverne en ad gangen. Det kræver lidt øvelse at holde begge garner på fingeren, men når det er indøvet, er arbejdet let og ubesværet at udføre. 
 
Medbring: Uldgarn i flere farver, helst i samme tykkelse, lille rundpind svarende til garnet.
Niveau: Kendskab til de basale strikketeknikker
Underviser: Mette Thrysøe, Grafiker og Håndarbejdslærer @fastermette

 

Workshoppen holdes hos Garncafe Madsine, Strandvejen 19, og der er et maks. deltagerantal på 12 personer, da det giver dig størst muligt udbytte af aftenen. Der vil blive serveret te, kaffe og lidt sødt. Bliver du så inspireret, er der 10 % rabat på dine køb hos Madsine efter workshoppen.

 
Holdnr.
47092
Startdato
09.10.2018
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 17:00 - 20:00
Underviser
Mette Thrysøe
Adresse
Garncafé MADSINE, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Cafeen
Holdtimer
6,50
Mødegange
2
Pris (DKK)
525
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 109.10.201817:00 - 20:00Garncafé MADSINE
  • 213.11.201817:00 - 20:00Garncafé MADSINE

 

Mit navn er Mette Thrysøe. Jeg har bl.a. arbejdet i Stof og Stil, været værkstedsleder på  Hadsund Produktionsskole, arbejdet som syerske og som kreativ underviser i flere sammenhænge. Jeg er en meget kreativ og farverig person, der er glad for mønstre og farver og sjove, udfordrende projekter. Jeg er uddannet håndarbejdslærer ved Skals Håndarbejdsseminarium, med beklædningsformgivning og håndstrik som hovedfag. Jeg har et patchworktæppe til hver dag i året og har stadig svært ved at begrænse mig, for når jeg får en ide, bliver jeg nødt til at afprøve den!