Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Tunesisk hækling blander strik og hækling

Tunesisk hækling, også kaldet “hakning”, er en gammel teknik, der nærmest blander strik og hækling. Strukturen i tunesisk hækling er lidt mere fast end et stykke strikket eller hæklet tekstil. Der arbejdes med en nål som kaldes en hakkenål. Den ligner en lang hæklenål og har krog i den ene eller begge ender. Der arbejdes udelukkende fra retsiden, så arbejdet vendes altså ikke, men vrangsiden laves fra retsiden. Der kan hakkes både frem og tilbage, men også rundt. Dette kursus henvender sig til kursister, som i forvejen har arbejdet med tunesisk hækling og ønsker at blive udfordret og komme i gang med lidt større projekter. Vi beregner opskrifter, lærer forskellige teknikker og fif til arbejdet.
Medbring: Medbring forskelligt uldgarn og hakkenåle                                                                                                                
Underviser: Mette Thrysøe, Grafiker og Håndarbejdslærer - @fastermette
Workshoppen holdes hos Garncafe Madsine, Strandvejen 19, og der er et maks. deltagerantal på 12 personer, da det giver dig størst muligt udbytte af aftenen. Der vil blive serveret te, kaffe og lidt sødt. Bliver du så inspireret, er der 10 % rabat på dine køb hos Madsine under kurset.

 

 

Holdnr.
47087
Startdato
11.09.2018
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 17:00 - 20:00
Underviser
Mette Thrysøe
Adresse
Garncafé MADSINE, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Cafeen
Holdtimer
6,50
Mødegange
2
Pris (DKK)
525
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 111.09.201817:00 - 20:00Garncafé MADSINE
  • 225.09.201817:00 - 20:00Garncafé MADSINE

 

Mit navn er Mette Thrysøe. Jeg har bl.a. arbejdet i Stof og Stil, været værkstedsleder på  Hadsund Produktionsskole, arbejdet som syerske og som kreativ underviser i flere sammenhænge. Jeg er en meget kreativ og farverig person, der er glad for mønstre og farver og sjove, udfordrende projekter. Jeg er uddannet håndarbejdslærer ved Skals Håndarbejdsseminarium, med beklædningsformgivning og håndstrik som hovedfag. Jeg har et patchworktæppe til hver dag i året og har stadig svært ved at begrænse mig, for når jeg får en ide, bliver jeg nødt til at afprøve den!