Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

En vældig kartoffel

Lær om de mange forskellige kartoffelsorter og hvad de kan bruges til

Kartofler er stadig en helt central grøntsag i det danske køkken. Tidligere blev Ikke mange måltider spist uden den hvide kartoffel. Anvendelsen af kartofler i det danske køkken har ændret sig, og vi har lært mange nye måder at tilberede kartoflen på. Der kommer nye og forskellige sorter på markedet og mange kokke arbejder med de forskellige sorters egenskaber til forskellige former for tilberedning. Til mos, pommes frittes, almindelige kogte, salater, rösti, suppe, dejligt brasede eller hvad nu.

Kartofler er også en sund og næringsrig grøntsag – i modsætning til hvad mange kure fortæller.

På kurset kommer vi hele vejen rundt om kartoflen – sorter, historie og særlige egenskaber.  

Spændende retter, opbevaring og hvor man skaffer sig de bedste kartofler.

 

Inkl. kaffe og te undervejs, og frokost med gode kartoffelting og kursusmateriale

 

Underviser: Pia Hjorth, kartoffelavler og kok. På sine marker ved Tranum dyrker hun 16 forskellige sorter.

Holdnr.
49204
Dato
09.11.2019
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 09:30 - 15:00
Underviser
Pia Hjorth
Adresse
Halkær Kro, Halkærvej 59, 9240
Lokale
Kroen
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
500
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 109.11.201909:30 - 15:00Halkær Kro