Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Enkle og funktionelle detaljer i strik

Formiddag

 

Bemærk: Denne workshop kræver at du er tilmeldt hold 49050 Fiberfryd

En halskant, en forkant, en manchet – fuldendte løsninger.

På denne workshop vil du få mulighed for at afprøve én eller flere helt enkle, men effektfulde detaljer, som kan bruges til nye projekter eller måske give ideer til nyt liv til et strikkeprojekt, som aldrig blev helt godt eller helt færdigt.

For viderekommende.

 

Medbring: Dine yndlingsgarner og passende strikkepinde. Medbring evt. et uafsluttet strikkeprojekt, der mangler hals- eller forkant. Nipsenåle og nål uden spids til montering. Yderligere information sendes til deltagere før Fiberfryd-dagen.

 

Gitte Carstens fortæller:

Jeg er optaget af smukke og æstetiske detaljer - at finde fine løsninger til at gøre strik enkelt og personligt. I mit liv har der altid været strik og fokus på design. Jeg er uddannet i København, som håndarbejdslærer med speciale i håndstrik, maskinstrik og hækling - og jeg har efterfølgende undervist på håndarbejdsseminariet i Nørresundby i mange år. Jeg er fuldstændig vild med garn – sammensætning af lækre fibre og skønne farver - Mit hoved og mine hænder er konstant på opdagelse og fyldt op af tanker om udvikling af teknik- og designprojekter – og jeg holder meget af at give det videre

 

Holdnr.
49068
Dato
02.11.2019
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 14:00 - 16:00
Underviser
Gitte Carstens
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Se lokaleoversigt
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 102.11.201914:00 - 16:00FOKUS, Strandvejen 19