Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Tunesisk hækling

Formiddag

Tunesisk hækling er meget oppe i tiden især til bolig- og interiørdesign. På dansk kendes teknikken også som hakning. Med tunesisk hækling opnås strukturer, der minder om vævning eller strikning. På kurset lærer du de basale teknikker indenfor tunesisk hækling samt at lave flotte grafiske mønstre.

Alle kan være med.

Til workshoppen bedes du medbringe 3 farver uldgarn til pinde 4 mm samt tunesisk hæklenål 4 mm
Pernille er strikke- og hækledesigner, forfatter, underviser og indehaver af Englegarn, hun brænder for sit fag. Hun brænder for den kreative proces, hvor  frie hænder og flyvende tanker skaber nye former, ændrer på klassiske mønstre og tilføres egen stil. Alt det afspejles i Pernilles designs, hvor særlig inspirationen fra tunesisk hækling og moderne skandinavisk stil går igen.
Læs mere på 
www.englegarn.dk. og www.pernillecordes.com
Holdnr.
47081
Dato
03.11.2018
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:30 - 12:30
Underviser
Pernille Cordes
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
124
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 103.11.201810:30 - 12:30FOKUS, Strandvejen 19

 

Jeg er strikke- og hækledesigner, forfatter, underviser og indehaver af Englegarn, og jeg brænder for mit fag. Jeg brænder for den kreative proces, hvor jeg med frie hænder og flyvende tanker skaber nye former, ændrer på klassiske mønstre og tilfører min egen stil. Alt det afspejles i mine designs, hvor særlig min inspiration fra tunesisk hækling og moderne skandinavisk stil går igen.

Jeg grundlagde webshoppen Englegarn i 2009, og i dag er den vokset til også have eget garnmærke, ligesom jeg udgiver bøger, holder workshops, kurser og vejleder om alt indenfor strik og hækling.

 Læs mere på  www.englegarn.dk. og www.pernillecordes.com