Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Hæklede bobler

Formiddag

Det er sjovt at hækle bobler og der findes flere forskellige måder at gøre det på. Og man kan vel ikke få for mange bobler!? Kom og lær teknikken bag den sjove struktur. Hækl bobler på din toilettaske, din plaid, din brødkurv, hue eller din projekttaske. Dette er et sjovt kursus, hvor du kan få meget mere end en almindelig boble. Medbring gerne en dynge garnrester i forskellige farver og kvaliteter.

Kurset er for dig som har prøvet at hækle og er let øvet

Medbring hæklenåle i forskellige tykkelser og garn dertil, gerne uld fra restedyngen i forskellige farver og kvaliteter.

Mette Thrysøe er uddannet håndarbejdslærer ved Skals Håndarbejdsseminarium. Jeg har en del erfaring i at undervise i kreative fag.

 

Holdnr.
47069
Dato
03.11.2018
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:30 - 12:30
Underviser
Mette Thrysøe
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
201
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 103.11.201810:30 - 12:30FOKUS, Strandvejen 19

 

Mit navn er Mette Thrysøe. Jeg har bl.a. arbejdet i Stof og Stil, været værkstedsleder på  Hadsund Produktionsskole, arbejdet som syerske og som kreativ underviser i flere sammenhænge. Jeg er en meget kreativ og farverig person, der er glad for mønstre og farver og sjove, udfordrende projekter. Jeg er uddannet håndarbejdslærer ved Skals Håndarbejdsseminarium, med beklædningsformgivning og håndstrik som hovedfag. Jeg har et patchworktæppe til hver dag i året og har stadig svært ved at begrænse mig, for når jeg får en ide, bliver jeg nødt til at afprøve den!