Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Flydende gastronomi: Nordjysk humle og iværksætteri

Den ene forsyner nordjyderne med 80.000 liter specialbryg årligt. Den anden serverer øl fra mikrobryggerier på en gastropub, og den tredje er dommer ved DM i håndbryg og medstifter af et bryggerlaug. Mød iværksætterne bag Bad Seed Brewing, Gastropub Wildebeest og Bryggerlauget URT. Hør om unikt øl-håndværk fra kælder og bryggerihal til servering og konkurrence.

Fredrik Hector Schmidt har installeret et 2000 liters bryggeanlæg i sodavandsfirmaet Landkærs gamle bryggerihaller i Gudumholm, og så står han bag en ny ølfestival i Aalborg. Johann ejer sammen med sin islandske familie Aalborgs første rendyrkede gastropub, Wildebeest. De forener rustikke retter med retten til at pirre smagsløgene med specialbryg. Frank Gertsen dømmer ved DM i håndbryg og eksperimenterer selv med alt fra New England IPA til øl lavet på champagnegær, havtorn og hyldeblomst i sin kælder. De sidste år har han vundet Bryggerlauget URTs konkurrence Brew Battle.

Mød de professionelle øl-entusiaster og kom ind i en verden af gær, humle og kulsyre, mens vi tager temperaturen på den danske ølscene lige nu og smager specialbryg undervejs. Skål!

Prisen inkluderer 3 smagsprøver á 25 cl, snacks og en interviewsamtale.

Holdnr.
49945
Dato
08.10.2019
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 19:00 - 21:00
Underviser
Fredrik Schmidt
Adresse
Ikke oplyst
Lokale
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
185
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 108.10.201919:00 - 21:00