Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Den tredje og bedste alder - Hvad er meningsfuldt for dig

Bliv klogere på, hvordan den tredje alder bruges optimalt for netop dig. På kurset arbejdes der med konkrete redskaber som giver indsigt og ro. Det blandes godt med lettere kropslige øvelser. Resultatet er, du finder de svar der giver værdi for dig.

 

Det får du på kurset:

Personlige balanceværktøjer der giver dig mening og energi, både på kurset og efterfølgende som selvcoaching.  Der er inkluderet en individuel coaching. 

Lette hverdagsøvelser, som styrker muskler og balanceevnen samt afspændingsøvelser. Introduktion til hvordan de indarbejdes i din hverdag.

 

Hvem kan få udbytte af kurset?

Personer der vil sikre sig, at den tredje alder kan bruges- og blive mere meningsfuld. 

 

 

Underviserne er

Ulla Thostrup 61 år: Bevægelsespædagog med 28 års erfaring i helhedstræning af kroppen. Ulla bygger sin undervisning på en kombination af mange forskellige bevægelsesgenrer herunder callanetic, pilates og afspænding.

 

Britta Jacobsen 60 år: Cand. Polit. Erhvervs konsulent og coach. 23 års undervisnings- og coacherfaring i at nå sine professionelle og personlige mål samtidig med at opnå balance i livet, også selvom der er svære ting at håndtere.

 

Prisen inkluderer ud over kurset en coaching samt forplejning med bl.a. 2 x frokost og 1 middag. (ekskl. drikkevarer)

 
Holdnr.
46308
Startdato
16.02.2018
Ugedage
fredag, lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 20:00
Underviser
Ulla Thostrup
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
123
Holdtimer
2,00
Mødegange
2
Pris (DKK)
1695
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 116.02.201810:00 - 20:00FOKUS, Strandvejen 19
  • 217.02.201810:00 - 16:00FOKUS, Strandvejen 19

 

Ulla Thostrup er uddannet DGI-idrætsinstruktør og Callanetics-instruktør samt uddannet i efterfødselsgymnastik og afspænding. Har taget kurser i anatomi, fysiologi , gymnastikteori og idrætsskader.
Har undervist på fuld tid hos Fokus i mange år. Lægger stor  vægt på at træne hele kroppen samt personlig vejledning , så hver kursist får det optimale udbytte  af timerne