Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.
Lær at lave ost
Prisen er inkl. let frokost, råvarer og kursusmateriale
Dagens program:
• Velkomst med kaffe og brød
• Kort introduktion til ostens oprindelse, historie og de forskellige ostetyper..
• Grundprincipper i ostefremstilling og lagring, herunder kort introduktion til de øvrige oste typer
• Vi sætter ost i gang og arbejder med tre typer af ost
• Let frokost
• Vi arbejder videre med ostene
• Vi gør ostene klar til lagring og videre forarbejdning
• Vi runder af med oprydning og kaffe med lidt kage.
Underviser: Sten Holmgaard Sørensen. Mejeritekniker og mangeårig underviser på Kold College, Odense (hvor mejerister og ostemagere uddannes).
Kurset udbydes i samarbejde med Halkær Kro
- Holdnr.
- 46204
- Dato
- 03.03.2018
- Ugedag
- lørdag
- Tidspunkt
- Kl. 09:30 - 15:30
- Underviser
- Sten Holmgaard Sørensen
- Adresse
- Halkær Kro, Halkærvej 59, 9240
- Lokale
- Kroen
- Holdtimer
- 1,00
- Mødegange
- 1
- Pris (DKK)
- 800
- Almen
Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.
- MødegangDatoTidSted
- 103.03.201809:30 - 15:30Halkær Kro