Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

KulturKlub FOKUS, Forår 2018

KulturKlub FOKUS, Forår 2018

KulturKlub FOKUS er et tilbud til dig, der vil være med i et aktivt fællesskab.

 

Ø  Vi mødes om kulturelle oplevelser af den mere populære slags, men vi har også øje for glæderne ved at møde nyt og glæden ved at fordybe sig.

Ø  Vi opsøger spændende steder som afsæt for vores arrangementer. Derfor kommer vi ud og mærker byen.

Ø  Vi dyrker det at have god tid, og finder roen til at drikke en kop kaffe, - eller spise lidt sammen, så vi får skabt en klub, der giver os en fornemmelse af samhørighed.

 

I KulturKlub FOKUS trasker vi ikke rundt i de samme spor, men har ord for at udfordre vores medlemmer, og invitere dem til at opleve deres by og landsdel på nye måder.

 

I al beskedenhed synes vi, at vi arbejder med en succes. Hver sæson samler vi ca. 700 medlemmer om en halvårlig medlemspakke. Betaler du dit kontingent, har du fri adgang til de 9 arrangementer, som er vist på siden her over for, og som du finder mere information om inde i hæftet.

 

Ud over medlemspakken tilrettelægger vi, ofte i et samarbejde med en række partnere, en vifte af aktiviteter og foredrag. Til de fleste er du velkommen til at invitere en ven eller veninde med, - det sker dog ofte til en lidt højere betaling end for medlemmer. Vi skal jo gøre det attraktivt at være medlem.

 

Midt i januar 2018 flytter vores administration til Standvejen 19, i det nye FOKUS-hus. En del af C.W.Obels fabrikker er nu blevet base for FOKUS Folkeoplysning; - byens store aftenskole. Her finder du også en afdeling af KaffeFair. Kig forbi og se vor nye omgivelser; - og prøv KaffeFair….

 

 

Vel mødt til en ny sæson

Lars Bang Jensen og FOKUS Folkeoplysning

Holdnr.
46950
Dato
Ikke oplyst
Ugedag
Ikke oplyst
Tidspunkt
Ikke oplyst
Underviser
Ingen underviser
Adresse
Ikke oplyst
Lokale
Ikke oplyst
Holdtimer
Ikke oplyst
Mødegange
Ikke oplyst
Pris (DKK)
499
Almen
 
375
Arbejdsledig
 
375
65+
 
375
Førtidspensionist