Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Hverdagsfermentering i praksis

Gamle dyder er blevet den nye trend i køkkenet. Vi skal lave surkål og andre fermenterede grøntsager, smage og snakke om forskellige drikke som Kombucha, Kefir på vand og mælk.
Vi fermenterer på forskellige måder, så du får et indblik i mulighederne. Vi får en snak om, hvordan de færdige grøntsager kan bruges i dagligdagen og på den måde styrke din sundhed.
Kurset er for dig, der gerne vil i gang med fermentering og få inspiration til brug af de fermenterede klassikere.
Der fortælles om ny viden og forskning indenfor området, så du også får indblik i den gavnlige effekt på fordøjelse mv.
Kurset er inkl. råvarer og originale Weck glas. Der medbringes skærebræt, forklæde og køkkenknive til eget brug. Underviser Pia Lykke Bertelsen, In2balance.dk og Kefirbrus.dk

Holdnr.
46202
Dato
03.03.2018
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 09:00 - 14:00
Underviser
Pia Lykke Bertelsen
Adresse
Porsvej, Porsvej 2, 9000
Lokale
Undervisningskøkken
Holdtimer
5,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
450
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 103.03.201809:00 - 14:00Porsvej