Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

KulturKlub FOKUS, Efterår 2017

KulturKlub FOKUS, Efterår 2017

Velkommen til KulturKlub FOKUS

KulturKlub FOKUS er moderne klub, der samler mennesker med appetit på gode oplevelser og på indholdsrigt samvær. Lars Bang Jensen har i 10 år været tovholder for klubben, som samler op mod 800 medlemmer om et varieret program. Vi har fokus på at skabe unikke oplevelser i gode rammer, og en række samarbejdspartnere hjælper os med at få spændende tilbud i programmet.

Vi opsøger forskellige steder og sætter mennesker med noget på hjerte i stævne. Sådan undgår vi at gro fast, men holder os i bevægelse og udvikler os. Måske er KulturKlub FOKUS noget for dig?

Medlemspakken byder i år på en række appetitvækkere. I Musikkens Hus skal vi til koncert med Kristian Lilholt og hans musikalske legekammerater. Vi skal også møde barok-ensemblet Michale Petri og Lars Ulrik Mortensen og høre musik, som den lød i fyrstelige italienske forsamlinger i 1700-tallet. På Skråen fejrer vi Aalborg Bæredygtighedsfestival sammen med Daniel Nyboe-Andersen, som er viceborgmester, formand for aftenskolen FOKUS og tidligere aktiv i bæredygtighedsarbejdet. Jens Østergaard vil fortælle os historien om miljøaktivisten Rav Aage fra Thyborøn og hans kamp mod Cheminova. Vi skal hilse på den grønne begavelse Signe Wenneberg, og til slut fortæller Kjeld Hansen om landet, vi mistede og de mænd, der formede den danske natur.

Vi sætter Luther under lup i Vor Frue Kirke. I Gug Kirke lærer vi om kirkekunst og lytter til Bente Scavenius, som arbejder på en bog om landskabet i dansk malerkunst. Og så markerer vi 100-året for Tove Ditlevsens fødsel med anekdoter af Jens Andersen. Margrethe Grarup sender os tilbage til Barndommens Gade, når hun synger Toves digte akkompagneret af guitaristen Kaare Norge. I programmet indgår også byvandringer, udflugter og lejlighedsvis rejser i ind – og udland.

Bliv medlem af KulturKlub FOKUS og få del i et spændende fællesskab.

Lars Bang Jensen 

Holdnr.
45950
Dato
Ikke oplyst
Ugedag
Ikke oplyst
Tidspunkt
Ikke oplyst
Underviser
Ingen underviser
Adresse
Ikke oplyst
Lokale
Ikke oplyst
Holdtimer
Ikke oplyst
Mødegange
Ikke oplyst
Pris (DKK)
499
Almen
 
375
65+
 
375
Førtidspensionist