Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Sådan skaber du nye vaner

Hvorfor er det, du ikke bare lægger chips posen fra dig, før den er tom? Hvorfor er det, du ikke får rejst dig fra sofaen, når du først har sat dig?

 

Det er simpelthen fordi din hjerne husker dine handlinger. Når du har gjort en bestemt ting flere gange, bliver den lagret i din hjerne. Det er faktisk en rigtig smart indretning i hjernen, som tillader os at spare utrolig meget energi, men desværre gemmer den også handlinger, som ikke støtter os – altså dem vi kalder for dårlige vaner. De dårlige vaner er ikke nemme at bryde, og det er der en årsag til.

 

Du vil blive klogere på denne årsag, og samtidig vil du få redskaberne, der kan gøre det lettere at ændre dine vaner. Det behøver ikke være en hård og lang kamp, før du har skabt en ny vane, ikke hvis du følger den rigtige procedure. Du får mulighed for at arbejde specifikt med dine vaner under selve foredraget.

 

Julie Schytte har 7 års erfaring og flere uddannelser inden for fitness branchen, både som instruktør, personlig træner, danser og vanecoach. Hun har holdt foredrag i flere år og har en fantastisk udstråling og evne til at holde dig fanget, interesseret og underholdt under hele foredraget.

Holdnr.
45912
Dato
11.10.2017
Ugedag
onsdag
Tidspunkt
Kl. 18:30 - 20:00
Underviser
Julie Schytte
Adresse
Sundheds og kvartershuset - Fyrkildevej 7, 9220
Lokale
Foredragssalen
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
95
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 111.10.201718:30 - 20:00Sundheds og kvartershuset - Fyrkildevej 7