Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Anette Harbech Olesen om tarme, sundhed m.m.

Denne dag bliver en Tour de Life, hvor vi tager på opdagelsesrejse i kroppens indre og ser på det storslåede immunforsvar, som er helt afhængig af en sund tarm. Vi ser på leverens mange opgaver og på betydningen af vitaminer og mineraler, er livsvigtige, trods deres minimale størrelse.

 

En dag om tarmsundhed, immunforsvar, blodsukker og vitaminer

Blodsukker i balance

Blodsukker- og insulinniveauerne er helt afgørende for kroppens mange systemer, organer og balancer. For høje eller svingende niveauer kan påvirke dig og din sundhed negatipå vt. Høje insulinniveauer kan ikke alene påvirke dine energiniveauer og din vægt, insulin kan også fremme inflammation i kroppes væv. Inflammation eller betændelse indgår i udviklingen af stort set alle velfærdssygdomme. Blodsukker- og insulinafbalancering er således en af nøglerne til større sundhed og balance, og du vil på undervisningsdagen få både gode forklaringsmodeller samt brugbare redskaber.

 

Sundheden sidder i tarmen
Vi bærer rundt på cirka to kilo bakterier i vores tarme. Mængden og sammensætningen af bakteriebiotaen i tarmen kan være afgørende og kan indirekte kode for sundhed eller sygdom. Bakterierne i tarmen har afgørende betydning for dit immunforsvar, din vægt og din sundhed generelt, og lige nu står forskerne i kø for at fortælle os, hvor stor og afgørende betydning sammensætningen af vores tarmflora har for vores indre balancer. Kom med på en rejse ind i dit indre. Sammen vil vi se nærmere på det spændende liv, der udfolder sig i dine tarme, lære mere om, hvordan du selv kan påvirke floraen i en positiv retning og hvordan du holder din tarm i topform.
Holdnr.
45410
Dato
13.10.2017
Ugedag
fredag
Tidspunkt
Kl. 09:00 - 16:00
Underviser
Anette Harbech Olesen
Adresse
Vestre Fjordpark, Skydebanevej 14, 9000
Lokale
Mødelokale 3 - Fælleshuset (Friluftsbadet v. cafeen)
Holdtimer
8,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
995
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 113.10.201709:00 - 16:00Vestre Fjordpark