Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

An Experiential Journey into the Subtle Body

Prana, Nadis, Chakras, Koshas and Vayus

Her får du en sjælden mulighed for at få en dybere indsigt i yoga. De fleste af os lever det meste af vores liv primært i vores fysiske krop, men på denne workshop vil du få viden om nogen af de mange andre elementer vi også består af. Vayus er vindene i vores kroppe, Chakras er samlingspunkter/banegårde for de energilinjer/veje (de såkaldte Nadis), der løber gennem kroppen og Koshas er de 5 lag vores væsen er sat sammen af. Når vi forstår de mere subtile dele af os selv finder vi nemmere balancen - både på yogamåtten og i livet. Samtidig lærer vi at respektere og tyde de mange tegn vores forskellige komponenter kommunikerer til os

 

Det er Jennilees første besøg til Danmark, og vi er så glade for at kunne udbyde denne masterclass til Aalborgs mange dygtige yoga udøvere! Workshoppen vil både byde på nogen teori og praktisk udførelse, og det er ikke noget krav at du i forvejen har kendskab til emnet. Workshoppen er både for dig der er nyforelsket i yoga, såvel som for dig der fejrer et langt kærlighedsforhold til yoga – måske endda som underviser – og gerne vil have støvet et par koncepter af og/eller ny inspiration.

 

Jennilee har undervist siden 2003 og har specialiseret sig indenfor yoga anatomi, som hun kommer til Danmark for at undervise vores aspiranter i på yogauddannelsen.

 Åben for yogalærer og yogier med nogen erfaring. Der vil blive serveret snacks og forfriskninger.

 

Holdnr.
45452
Dato
15.09.2017
Ugedag
fredag
Tidspunkt
Kl. 17:00 - 19:00
Underviser
Jennilee Toner
Adresse
Vestre Fjordpark, Skydebanevej 14, 9000
Lokale
Mødelokale 3 - Fælleshuset (Friluftsbadet v. cafeen)
Holdtimer
2,50
Mødegange
1
Pris (DKK)
250
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 115.09.201717:00 - 19:00Vestre Fjordpark