Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Nytårs Yin Yoga workshop

Gå det nye år i møde med tid til forkælelse af krop og sind og slip den sidste rest julestress!

 

Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid.

Du giver slip på din krop, dit åndedræt og ikke mindst giver du slip på dit sind!

 

Yin yoga virker dybt i vores krop fordi vi arbejder med bindevævet snarere end musklerne. Yin stillingerne påvirker medianbanerne og energiflowet i kroppen og ud i organerne.

Når bindevævet er stift pga skader, spændinger eller stress kan det enten mærkes ud i hele kroppen, eller mere tydeligt enkelte steder i kroppen. En ømhed eller smerte et sted i kroppen, kan sagtens have rod i, at dit bindevæv er skadet, eller usmidigt andre steder i kroppen. Et eksempel på skadet bindevæv kan være stressspændinger eller arvæv efter en operation.

 

Medbring ekstra varmt tøj og sokker, så du holder dig varm i de lange stræk og under den ekstra lange afspænding.

 

Holdnr.
45403
Dato
30.12.2017
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:15 - 13:15
Underviser
Charlotte Pape
Adresse
FOKUS Fitness, Thistedvej 58, Thistedvej 58, 9400
Lokale
Stor sal - Fitness 6
Holdtimer
3,50
Mødegange
1
Pris (DKK)
200
Almen
 
125
Medlem af FOKUS Fitness
 
125
Kursist i FOKUS

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 130.12.201710:15 - 13:15FOKUS Fitness, Thistedvej 58

 

Jeg er uddannet yogainstruktør ved Dansk Yoga. I uddannelsesforløbet har jeg arbejdet med de grundlæggende principper for yoga, yogaøvelsernes udførelse, virkninger og begrænsninger, forskellige åndedrætsmetoder og deres virkning, kropsbevidsthed, kropssprog og kropsanalyse, yogafilosofi, undervisningslære, herunder pædagogik og psykologi. Desuden anatomi og fysiologi, praktik og supervision, mentaltræning, herunder afspænding, visualisering og assertionstræning. Sideløbende har jeg taget forskellige kurser for at lære andre yogaretninger at kende, f.eks Asthanga Yoga, som jeg selv er meget fascineret af pga. dynamikken.