Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Pilates workshop for ryttere

Som ryttere har vi ofte skader og små skavanker, der påvirker vores ekvipage og hverdag.

Som ryttere har vi ofte skader og små skavanker, der påvirker vores ekvipage og hverdag.

På workshoppen vil du blive præsenteret for skånsomme og effektive øvelser, der træner de holdningsbærende muskler. Øvelserne er gode til genoptræning og forebyggelse og fordrer smidighed i ryg, bækken, skuldre, bryst og nakke, som er præcis de steder ryttere ofte er låste og hæmmede i deres bevægelsesmønster. En balanceret og stærk krop giver en bedre balance, samt mere overskud i kommunikationen med din hest, så du kan arbejde med at finpudse detaljerne. Hvad enten du rider professionelt eller på hobbyplan, vil du gå fra workshoppen med praktiske øvelser, du kan lave derhjemme for at opnå en mere fuldendt ekvipage og have mere overskud i hverdagen.

 

Dagen indledes med en introduktion til grundprincipperne i pilates. Derefter får du sved på panden, når vi laver en times pilates, hvor vi arbejder med styrke, smidighed og kropsbevidsthed. Til sidst afrundes workshoppen med mulighed for at stille tekniske og praktiske spørgsmål, og du får udleveret en halvtimes program med øvelser, som du kan lave derhjemme

 

Holdnr.
45350
Dato
28.10.2017
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 11:30
Underviser
Bitten Herbst Rønnow
Adresse
FOKUS Folkeoplysning - Dannebrogsgade 43, 9000
Lokale
Lokale 01
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
300
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 128.10.201710:00 - 11:30FOKUS Folkeoplysning - Dannebrogsgade 43

 

Bitten Herbst Rønnow er uddannet cand. comm., pilates- og yogainstruktør og er ejer af Kragevig Stable, der avler Barock Pinto heste. Hendes udgangspunkt i alt arbejde med hestene er kærlighed, kommunikation og respekt. Ridning skal ifølge Bittens anskuelse være sundt for både rytter og hest, samt give livsglæde og overskud.