Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Sådan laver du julepynt til haven

Inspirationsaften hvor Birgitte viser hvordan, man laver forskelligt udendørs julepynt til haven. Vi skal blandt andet se, hvordan man laver forskellige "eventyrstræer" af grønt, kastanjepynt, forskelligt pynt med sten og mos, samt meget andet julepynt til haven som for eksempel moskugler og bladkugler pyntet med tørrede appelsinskaller skåret ud i figurer. Haven og orangeriet vil være julepyntet, og brændeovnen og varmepumpen vil være tændt, når Birgitte byder velkommen til en hyggelig aften, hvor du får mange gode idéer med dig hjem

 


 
Holdnr.
45914
Dato
21.11.2017
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 19:00 - 21:00
Underviser
Birgitte Wested
Adresse
Hos Birgitte Wested, Venøvej 10, 9400
Lokale
Orangeri
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
125
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 121.11.201719:00 - 21:00Hos Birgitte Wested

 

Blomster og planter har været min store interesse siden barndommen. Det er spændende at opformere planter og se udviklingen fra et lille frø er sået til det bliver en plante i blomst. Glæden er stor, når det lykkes at få planterne til at trives i haven. Igennem årene har jeg opnået en del erfaring og viden, som jeg gerne vil dele ud af i håb om, at andre bliver inspireret og finder glæden ved havelivet.

Det er spændende at arbejde med farver og former i forskellige sammensætninger. Derved bliver ens kreative evner udfordret på en god måde, som er sundt for både krop og sjæl.