Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Forårsløg i haven

Kom på besøg i Birgittes Orangeri og få masser af gode tips og ideer! Der er kaffe på kanden, og efter foredraget får du en lille gave med hjem. Velkommen til en hyggelig og lærerig aften i smukke og velduftende omgivelser.


Birgitte fortæller denne aften om udplantning, jord og gødning, og hvad der sker med løget i jorden. Forårsløgene skal lægges i september/oktober, og hun gennemgår forskellige forårsløg og hvilke løg, der gør sig godt i staudebede, stenbede, græsplænen og under stedsegrønt. Birgitte viser også, hvordan man planter løg i en krukke. Du får udleveret en liste med forårsløg, der med stor sikkerhed kommer igen år efter år. Derudover kommer Birgitte ind på hvordan, man foretager drivning af løg, så de kommer tidligt i blomst og ved gennemgang af løgene bliver der vist billeder.
 

 
Holdnr.
45911
Dato
12.09.2017
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 19:00 - 21:00
Underviser
Birgitte Wested
Adresse
Hos Birgitte Wested, Venøvej 10, 9400
Lokale
Orangeri
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
125
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 112.09.201719:00 - 21:00Hos Birgitte Wested

 

Blomster og planter har været min store interesse siden barndommen. Det er spændende at opformere planter og se udviklingen fra et lille frø er sået til det bliver en plante i blomst. Glæden er stor, når det lykkes at få planterne til at trives i haven. Igennem årene har jeg opnået en del erfaring og viden, som jeg gerne vil dele ud af i håb om, at andre bliver inspireret og finder glæden ved havelivet.

Det er spændende at arbejde med farver og former i forskellige sammensætninger. Derved bliver ens kreative evner udfordret på en god måde, som er sundt for både krop og sjæl.