Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Indtager dit barn også "førersædet"?

Mange børnefamilier oplever, at de få timer, hvor de er sammen som familie ofte øger stressniveauet og der opstår konflikter om stort set alt. Derfor føler mange forældre, at forældreskabet er krævende og hårdt, og ofte giver det dårlig samvittighed over for børnene. Mange kan miste modet og troen på, at det kan blive anderledes, og de opgiver og overlader dermed styringen til deres barn.

 

Foredraget handler om, hvordan du som forælder kan blive mere bevidst om, hvorfor? og hvordan du opdrager dit barn. Tidligere var der tillærte principper og holdninger vedrørende hverdagsritualer og vaner, men i dag er det vigtigt, at du som forældre bliver mere tydelig på, hvilke værdier, du synes din familie skal have og hvilke intentioner, du har med din opdragelse af dit barn. Hvordan kan du omsætte dem i dit samspil med barnet, således at der er overensstemmelse mellem det, du gerne vil, det du siger og det du gør?


 

Kirsten Skovsgaard er autoriseret psykolog med specialviden om børn og unge, og har en Familieterapeutisk uddannelse. Derudover er hun uddannet pædagog og har derfor også den pædagogiske vinkel med. Hun er mor til to voksne børn, en datter på 33 og en søn på 30 år.

                                                                                                                                                                     

Holdnr.
45917
Dato
24.10.2017
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 19:00 - 21:00
Underviser
Kirsten Skovsgaard
Adresse
Hovedbiblioteket, Rendburgsgade 2, 9000
Lokale
Foredragssalen
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
95
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 124.10.201719:00 - 21:00Hovedbiblioteket