Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Såning og stiklingeformering af sommerblomster

En workshop hvor du også selv får fingrene i mulden

Såning og stiklingeformering af sommerblomster

En workshop hvor du også selv får fingrene i mulden. Tilbring en eftermiddag i Birgittes orangeri, hvor hun gennemgår såmetoder og materialer, og demonstrerer hvordan man gør. Efterfølgende skal man selv så forskellige sommerblomster. Efter såningen vil Birgitte demonstrere stiklingeformering af forskellige pelargonier. Hun vil fortælle om pasning og udplantning af planterne. Derudover vil hun demonstrere hvordan man man prikler frøplanterne. Sidst men ikke mindst, vil hun komme lidt ind på gødning og jord alt efter om planterne skal plantes ud i bede eller i krukker. Der vil blive serveret kaffe, te og kage undervejs.

Pris inkl. materialer og servering.

Holdnr.
44505
Dato
18.03.2017
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 13:30 - 16:00
Underviser
Birgitte Wested
Adresse
Hos Birgitte Wested, Venøvej 10, 9400
Lokale
Orangeri
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
250
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 118.03.201713:30 - 16:00Hos Birgitte Wested

 

Blomster og planter har været min store interesse siden barndommen. Det er spændende at opformere planter og se udviklingen fra et lille frø er sået til det bliver en plante i blomst. Glæden er stor, når det lykkes at få planterne til at trives i haven. Igennem årene har jeg opnået en del erfaring og viden, som jeg gerne vil dele ud af i håb om, at andre bliver inspireret og finder glæden ved havelivet.

Det er spændende at arbejde med farver og former i forskellige sammensætninger. Derved bliver ens kreative evner udfordret på en god måde, som er sundt for både krop og sjæl.