Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Gluten- og mælkefri bage værksted

Workshop

Gluten- og mælkefri bage værksted
Fodrer du skraldespanden med mislykket bagværk?
At bage uden mælkeprodukter og gluten kan være en udfordring, og derfor sætter bagekursuset fokus på at få nogle grundlæggende teknikker på plads, så du lærer at lave gluten- og mælkefri bagværk, der smager godt og har god konsistens.

Der vil være mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer af bagværk som boller, kiks, kager og cookies.

Der vil hovedsagligt blive bagt uden almindelig sukker, og der vil i stedet blive anvendt frugt, tørret frugt og kokosblomstsukker til at søde med. Råvarerne er overvejende økologiske.

Pris er incl råvarer.

 

Holdnr.
44215
Dato
06.05.2017
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 15:30
Underviser
Trine Vesteraa
Adresse
Seminarieskolen - Mylius Erichsensvej 127, 9210
Lokale
Skolekøkkenet
Holdtimer
6,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
375
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 106.05.201710:00 - 15:30Seminarieskolen - Mylius Erichsensvej 127

 

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som sådan i 5 år. Efterfølgende har jeg uddannet mig til ernæringsterapeut og har egen praksis.

Jeg skriver om madinspiration, sundhed og kost, laver opskrifter og svarer på spørgsmål i sundhedsbladet Naturli. Jeg har også min egen blog med opskrifter og artikler om kost og sundhed.

Jeg er desuden forfatter til kogebogen "Det smager sødt - lækkerier uden mælk, sukker og gluten" og forfatter til e-bogen "Snacks og mellemmåltider uden mælk og gluten".

Du kan læse mere på www.trinevesteraa.dk