Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Lav økologiske chokolader og konfekt

Her er chancen for at give julegodterne et ekstra touch.
Sammen med Lars skal vi lave marcipan fra bunden, smagsætte det med forskellige ting, lære at temperere chokoladen, sætte smag til nougat og lave konfekt med tørret frugt og nødder.
Medbring et par sylteglas til at bringe godter med hjem i.
Underviser er Lars Frederiksen, tidligere Mølle-Skovly chokolade og Woodshade Organics
Læs mere om Lars Frederiksen - www.knebelgodt.dk
Prisen er inkl. let frokost, råvarer og kursusmateriale

 
Holdnr.
45205
Dato
26.11.2017
Ugedag
søndag
Tidspunkt
Kl. 09:30 - 15:30
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Halkær Kro, Halkærvej 59, 9240
Lokale
Kroen
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
800
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 126.11.201709:30 - 15:30Halkær Kro