Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Sylt og fermenter - sensommersødme på glas og flasker

Moderne syltning handler om smag og traditioner. Inden vi går vinteren i møde, er det oplagt at sylte noget af September's overflod af gode råvarer. Vi skal lære hvordan vi bruger nogle af de mange æbler og pærer til at lave velsmagende saft og gelé i samspil med fx. aronia, rønnebær og brombær, eller andet, som vokser vildt.

Vi skal også se på grundteknikkerne i fermentering af de gode grove grønsager, der gror på Landsbyfælleden i Halkær. Fermentering er i familie med syltning, som en naturlig måde at konservere og forædle råvarer.

Alle går hjem med opskrifter, viden, læring og ikke mindst fyldte glas. Medbring selv 5 sylteglas der er mellem 150ml og 200ml.

Kurset er for dig, som gerne vil lære godt køkkenhåndværk, der aldrig går af mode, og som kan langt mere end det syner.

Underviser: Helena Verrow – alias Syltedronningen – www.syltedronningen.dk

Prisen er inkl. let frokost, råvarer og kursusmateriale

Holdnr.
45202
Dato
23.09.2017
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 09:30 - 15:00
Underviser
Helena Grayston
Adresse
Halkær Kro, Halkærvej 59, 9240
Lokale
Kroen
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
725
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 123.09.201709:30 - 15:00Halkær Kro